Atlasmassage

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Door een nieuw ontwikkelde nek-, schoudermassage techniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en naar rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! Daarom is de Atlasmassage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook voor uiteenlopende nek-, schouder-, of armklachten. 

Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. Bij extreme nek,- en schouderklachten is dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur.

Het effect is vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel. 

Atlas-Lumbaalmassage

Vrijwel iedereen heeft een beenlengteverschil. Hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan.

De naam Atlas-Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden. Tijdens deze behandeling wordt het beenlengteverschil gecorrigeerd en worden het SI gewricht, de wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen! Bij de Atlas-Lumbaalmassage is de Atlasmassage inbegrepen. (Zie boven)